Det vi gjorde var å erstatte egg med pulveret "No Egg - Natural Egg Replacer". Melken ble erstattet av glutenfri fløte (vi kunne brukt ris-/soyamelk, men hadde litt fløte som vi måtte bruke opp). I stedet for hvetemel brukte vi selvfølgelig glutenfritt mel. I tillegg tilsatte jeg litt Fiberhusk for å binde sammen røra litt bedre. Resultatet ble 20 små og 8 store muffins. Eldstemann spiste ti av disse, og yngstemann fikk i seg tre, så da regner jeg med at bakingen var en suksess!:)
Jeg har lagt ved et bilde, slik at dere lesere kan se hvor deilige de så ut!:) Og på denne måten fikk jeg også testet ut hvordan jeg skal legge til et bilde i innleggene mine!:)
Flott innhold for også å prøve ut mulighetene for å legge til bilde - lyktes svært bra! Mat for allergikere - har ei venninne med glutenallergi, så takk for tipset og bra det var så detlajert.
SvarSletthvor får man tak i dette no egg pulveret da;)?
SvarSletter helt fersk i gamet med gluten laktose og eggefritt så;) men på grunn av sykdom skal jeg følge ett strengt kosthold.. så setter veldig stor pris på tips og hint;)
sliter blant annet med saus eller noe som passer ved siden av middager og dressing eller noe som får salater til å ikke bli så ensformige;) men fortsetter å lete;)
supert innlegg forresten;)
disse skal definitivt prøves;)
erikkarlsen84@live.no forresten:S hehe!
SvarSlett